Συνέδρια – Σεμινάρια – Εταιρικές Εκδηλώσεις

Αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμός και υψηλή αισθητική…

Το υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο του AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης και ήδη – παρόλο το λίγο χρόνο λειτουργίας του – πολλοί φορείς και μεγάλες εταιρίες μας εμπιστεύτηκαν την επιτυχία των εκδηλώσεών τους.

Το πρωτοποριακό αυτό συγκρότημα χρησιμοποιείται για συνέδρια, σεμινάρια, συναντήσεις, ομιλίες, προώθηση προϊόντων, αλλά και επιδείξεις μόδας. Διαθέτει φουαγιέ (foyer) και ξεχωριστή ανεξάρτητη είσοδο από τους εξωτερικούς χώρους, φυσικό φωτισμό και είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητο κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση, ισχυρό εξαερισμό, ασύρματο δίκτυο Wi – Fi, καθώς και δυνατότητα υποστήριξης νέων τεχνολογιών, οπτικοακουστικού εξοπλισμού και light installation system κ.α. Οι εν λόγω αίθουσες που χαρακτηρίζονται από άνεση, λειτουργικότητα και ευελιξία, έχουν την δυνατότητα να συνενωθούν με σύγχρονους μηχανισμούς από ηχομονωτικά panel και να διαμορφωθούν κατάλληλα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε συνεδρίου ή εταιρικής εκδήλωσης.

Οι μοναδικές ποικιλίες και οι ξεχωριστές γευστικές επιλογές για τα διαλείμματα των εργασιών και τα γεύματα εργασίας, σε συνδυασμό με την θέληση του έμπειρου προσωπικού μας για αληθινά φιλική εξυπηρέτηση, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας που μπορεί να προσφέρει το AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT.

 

VIEW ELAIA PHOTOS

 

                                                            5_a

4a

                                                            5_a

3a

                                                            5_a

2