Κοινωνικές Εκδηλώσεις – Δεξιώσεις – Πάρτυ

Συναντώντας τις επιθυμίες σου…

Μικρή ή μεγάλη, κάθε στιγμή χαράς αξιζει να γιορτάζεται με το πιο ξεχωριστό τρόπο, σε ένα πραγματικά λαμπερό και φινετσάτο χώρο.

ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ”ΕΛΑΙΑ” & ”ΑΜΥΜΟΝΙ HALL”

Οι χώροι αυτοί διαθέτουν αίθουσες πολυτελείς, ευρύχωρες και φωτεινές που διαμορφώνονται με διάφορους τρόπους ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων, προσδίδοντας αέρα αρχοντιάς, επισημότητας και υψηλής αισθητικής.

Τα μοναδικά προγράμματα δεξιώσεων, άριστα οργανωμένα με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, η δημιουργικότητα και το πανέμορφο περιβάλλον, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας κάθε είδους εκδήλωσης είτε πρόκειται για έναν αξέχαστο γάμο, μία ξεχωριστή βάπτιση ή μια φανταχτερή δεξίωση.

Εμπιστευτείτε τον γευστικό εντυπωσιασμό των καλεσμένων σας στο επισιτικό μας τμήμα που θα καλύψει με φαντασία και μεράκι τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Με αληθινά εμπνευσμένες γεύσεις και γαστρονομικές δημιουργίες παραδοσιακής αλλά και σύγχρονης κουζίνας – με ολόφρεσκες πρώτες ύλες και προσεκτικά διαλεγμένα προϊόντα αρίστης ποιότητας – θα ξεπεράσουμε ακόμα και τις δικές σας προσδοκίες…!!! (ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΑ)(ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ AMYMONI HALL)

                                                          5_a

Επιπρόσθετα 2.000 τετρ. μέτρα σε υπαίθριους εξωτερικούς χώρους μπορούν να διατεθούν δια οποιαδήποτε κοινωνική και πολιτιστική εκδήλωση.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ”GRAND BALCON”

Ειδικότερα για τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργήθηκε το «GRAND BALCON», ένας μοναδικός χώρος εκδηλώσεων που θυμίζει πλωτό παλάτι δίπλα στο κύμα ικανό να υποδεχθεί πάνω από 550 καλεσμένους. Ένα μαγευτικό σημείο όπου το φως του φεγγαριού με φόντο την φωτισμένη πόλη της Καλαμάτας συνδυάζονται αρμονικά με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις φαγητών και γλυκών που θα ικανοποιήσουν και τους πιο εκλεκτικούς από εσάς. Εμπιστευτείτε τον γευστικό εντυπωσιασμό των καλεσμένων σας στην έμπειρη ομάδα μας που υπογράφει μενού από ολόφρεσκα υλικά.

Το επιβλητικό ύφος με φυσικό όριο την θάλασσα και η άμεση επαφή του με το λαμπερό ”COSTA – COSTA” bar on the beach κάνει το σκηνικό ακόμα πιο γοητευτικό.

Αυτό το μοναδικό μπαλκόνι στη θάλασσα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τις πιο διαφορετικές καλοκαιρινές κοινωνικές εκδηλώσεις – γάμους, βαπτίσια, πάρτυ και events – που έγιναν ποτέ σε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με γεύση… ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ…!!!  (ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ)

                                                          5_a

”ΑΝΑΣΣΑ” ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

Επιλογή κύρους και υψηλής αισθητικής για θερινές εκδηλώσεις παραμένει ο γνωστός χώρος «ΑΝΑΣΣΑ» στην καρδιά του συγκροτήματος, γύρω από την μεγάλη πισίνα και στον οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν πάνω από 300 καλεσμένοι. Χώρος ξεχωριστός διαμορφωμένος σε δυο επίπεδα με υπέροχη φυσική ομορφιά, κυριολεκτικά πλημμυρισμένος στο πράσινο, το γκαζόν, τα πολύχρωμα λουλούδια, τους εξωτικούς φοίνικες και τους πέτρινους τοίχους, που επί μία δεκαετία έχει φιλοξενήσει πληθώρα ονειρεμένων εκδηλώσεων που έχουν μείνει χαραγμένες στις μνήμες των συμμετεχόντων…!!!

Αν στα ανωτέρω προστεθεί η επιμονή στη λεπτομέρεια και η δημιουργική φαντασία που συνδυάζονται αρμονικά με την απαράμιλλη ποιότητα και τις πρωτότυπες γεύσεις καταλήγουμε στην πιο αποτελεσματική και άκρως επιτυχημένη συνταγή για την ολοκλήρωση ευτυχισμένων στιγμών. (ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ)

 

5_a