Η φιλοσοφία μας

Το ξενοδοχείο “AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT” στο ομορφότερο σημείο του Μεσσηνιακού κόλπου, είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο που συνδυάζει την ποιότητα των υποδομών και αρτιότητα των εγκαταστάσεων με τη διακριτική πολυτέλεια και την σαγηνευτική απλότητα. Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της περιοχής με τις πανέμορφες παραλίες δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα φιλοξενίας. Η απλότητα και η καθαρότητα των γραμμών καθορίζουν την αισθητική του Συγκροτήματος και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα ερωτισμού με τη φιλοσοφία του Ευ Ζην.

Αυτό που θα σας κερδίσει τελικά στο “AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT” είναι η αληθινή ευγένεια, η φιλοξενία και η ζεστασιά των ανθρώπων του Ξενοδοχείου που θα σας κάνουν αμέσως να νιώσετε σαν το σπίτι σας …!!!

Απολαύστε εκδρομές και επισκέψεις σε δεκάδες αξιοθέατα της περιοχής και αφεθείτε στην εμπειρία ενός μοναδικού resort στην Καλαμάτα.

Στην άκρη της Καλαμάτας, στις υδάτινες παρυφές της, λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο της και το λιμάνι – μόλις 14χ.λ.μ. από το αεροδρόμιο – αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μια ολοκληρωμένη πρόταση καλοκαιρινών διακοπών και επαγγελματικών ταξιδιών για όλο το χρόνο και τις 4 εποχές!!!

«Οι λέξεις ομορφιά, ιστορία και συναίσθημα αρκούν να περιγράψουν την φιλοσοφία μας.»