Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η υπηρεσία μας σας επιτρέπει να στείλετε online τις πληρωμές σας για αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aktitaygetos.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όταν επιλέγετε ως μέθοδο πληρωμής, Πιστωτική/χρεωστική κάρτα ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Alpha Bank, μέσω της οποίας μπορείτε να ολοκληρώσετε με ευκολία την παραγγελία σας, μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session), όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

 

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης ΑΚΤΗ ΤΑΥΓΕΤΟΣ Α.Ε 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR9101102200000022047025303

Δικαιούχος Λογαριασμού : ΑΚΤΗ ΤΑΥΓΕΤΟΣ Α.Ε

Σε περίπτωση Τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλώ χρησιμοποιείστε τον Κωδικό της Παραγγελίας σας (OrderID) σαν αναφορά πληρωμής.

Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Ενημερώστε μας σε ποια τράπεζα πραγματοποιήσατε τη συναλλαγή μέσω τηλ. 2610273511, ή μέσω email στο info@aktitaygetos.gr με θέμα (subject) τον Κωδικό της Παραγγελίας σας (OrderID). Δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Akti Taygetos έχει εξασφαλίσει τον πλέον ασφαλή τρόπο για τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω της υπηρεσίας PayPal. Έτσι μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας μεταξύ τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας χωρίς να καταχωρείτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό και συνδέστε τις πιστωτικές / χρεωστικές σας κάρτες ή τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς με την υπηρεσία για να κάνετε τις αγορές σας μέσω Internet εύκολα, γρήγορα και με ασφάλειαΔεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, πληρωμής ή ακόμα και με την αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail : info@aktitaygetos.gr ή τηλεφωνικώς : +30 27210 42000. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.