ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 27/06/2020

COVID-19 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Το AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT όπως πάντα έχει ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια των Φιλοξενουμένων του & του Προσωπικού του για το λόγο αυτό προσαρμόζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπ όψιν τα νέα μέτρα ασφάλειας & υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας που έχουν δημοσιοποιηθεί από το Ξενοδοχειακό επιμελητήριο.

Τηρώντας το αίσθημα ευθύνης του, το ξενοδοχείο, η διοίκηση και το προσωπικό παραμένουν έτοιμοι, εξοπλισμένοι και εκπαιδευμένοι σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής της Ελληνικής κυβερνήσεως σχετικά με τον COVID-19 και σας περιμένουν να μείνετε ασφαλείς στο AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT.

Για την καλύτερη δυνατή διαμονή σας, προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα:

ΥΠΟΔΟΧΗ – CHECK IN – CHECK OUT
Προβλέπεται το διαδικτυακό Check in – Check out ή διαφορετικά απαιτείτε αποφυγή συνωστισμού κατά το Check in – Check out, τήρηση αποστάσεων & εφαρμογή ΜΑΠ (ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ)

ΩΡΑΡΙΑ CHECK IN – CHECK OUT
Το Check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το Check in μεταφέρεται στις 15:00 μμ. Η μεταβολή αυτή είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών Πελατών το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνετε επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Στο δωμάτιο θα βρείτε κατά την άφιξη σας, αντισηπτικά μαντηλάκια & εμφιαλωμένο νερό. 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις για τα τραπέζια, ωράριο λειτουργίας με διπλό seating αν χρειαστεί και διαδρομές κυκλοφορίας μεταξύ μπουφέ και τραπεζιών.

Οι μπουφέδες στο ΠΡΩΪΝΟ διατηρούνται γιατί αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος μας και εκτιμώνται πάρα πολύ από τους Φιλοξενούμενούς μας οι οποίοι στο μπουφέ δεν θα έρχονται σε επαφή με σκεύη ή εδέσματα αλλά θα σερβίρονται από το εκπαιδευμένο Προσωπικό μας, κατόπιν υποδείξεως, τα εδέσματα που προτιμούν.

Τα άλλα Γεύματα ή Δείπνα θα είναι A LA CARTE ή SET MENU.

Τα παιδιά τρώνε μόνο μαζί με τους Γονείς.

Τα τραπέζια καλύπτονται με τραπεζομάντηλα μιας χρήσης και τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται στο τραπέζι.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
Πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Ειδικές Οδηγίες για καθαρισμό στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Ενίσχυση υπηρεσιών υγιεινής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ειδικότερα σε αντικείμενα «υψηλού κινδύνου» (πχ. πόμολα, κομβία ανελκυστήρων).

Σχολαστικό καθάρισμα και πολύ καλός αερισμός δωματίου κατά τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ διαμονών.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ
Στην περίπτωση όπου οι δυνητικά άρρωστοι δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα παραμένουν στο δωμάτιό τους ή θα δημιουργείται ξεχωριστός χώρος με αυστηρά μέτρα απόστασης και πληρότητας για τα δωμάτια και θα διεξάγεται ειδικός καθαρισμός.

ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ
Στα μέτρα του AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT περιλαμβάνεται ο περιορισμός της πληρότητας.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Το Προσωπικό του Ξενοδοχείου είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ σύμφωνα με τα ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & προβλέπεται η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού ή ΜΑΠ (ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ).

ΠΙΣΙΝΑ & ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης της πισίνας & του υδρομασάζ αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Για την αντιμετώπιση του COVID-19 το Ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους Επισκέπτες επιπλέον έγγραφα που πιστοποιούν την ταυτότητά τους, το πρόγραμμα του ταξιδιού τους ή και άλλες σχετικές.

ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους φιλοξενούμενους.

Η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική.

Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι ακόμη πιο αυστηρός για το Προσωπικό & τους Φιλοξενούμενους.

Η Διεύθυνση του Akti Taygetos Conference Resort δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτηση του Ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας.