Ελαία Εκδηλώσεις

conferences & meetings

Conferences & Meetings

Ελαία

Οι ευρύχωρες και πολυτελείς αίθουσες εκδηλώσεων του «AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT», «Ελαία» και “Amymoni Hall”, έχουν την δυνατότητα ευέλικτης διαμόρφωσης ώστε να ταιριάζουν στις προσωπικές επιλογές σας και στον αριθμό των καλεσμένων σας και να προσδώσουν κύρος και κοσμοπολίτικο αέρα στην εκδήλωση, την δεξίωση ή το πάρτι που ονειρεύεστε ξεπερνώντας ακόμα και τις πιο «προχωρημένες» προσδοκίες σας!

Το έμπειρο επιτελείο του τμήματος δεξιώσεων του ξενοδοχείου με την δημιουργική φαντασία, τη φιλική διάθεση και την προσωπική επίβλεψη θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας και θα προτείνει τις καλύτερες λύσεις ακόμα και για τις πιο απλές λεπτομέρειες της εκδήλωσης σας.

Εσείς απλά απολαμβάνετε μια ξεχωριστή ονειρική βραδιά αφήνοντας σε μας την έκπληξη μιας λαμπερής γιορτής με άψογη εξυπηρέτηση που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες των καλεσμένων σας!

μοναδικές γευστικές προτάσεις

Γαστρονομική απόλαυση

Οι μοναδικές γευστικές προτάσεις από τους σεφ διεθνούς κύρους θα αποτελέσουν μια εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης για τους καλεσμένους σας. Είτε θέλετε ένα ελαφρύ γεύμα που θα συνοδεύσει το κοκτέιλ πάρτι σας είτε επιθυμείτε μια περιήγηση σε παραδοσιακές γεύσεις είτε πάλι σκοπεύετε να χαρίσετε στους ανθρώπους σας ένα ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου, οι σεφ του «AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT» είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν τις γαστρονομικές προτάσεις που θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Έμπειροι διοργανωτές

Αφεθείτε στη μαγεία που θα δημιουργήσουν για εσάς οι έμπειροι διοργανωτές, απολαύστε την πολυτέλεια και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζουν τις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μας, δημιουργείστε αναμνήσεις αξέχαστες από τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Είναι χαρά μας να υπηρετήσουμε τα όνειρά σας.

Χώρος Εκδηλώσεων

Χωρητικότητα Ατόμων
Αίθουσα Εμβαδόν (τ.μ.) Φώς ημέρας Θέατρο Classroom Cocktail Banquet Reception parties
«Ελαία» Grande 300 Ναι 400 180 450 320 300
«Ελαία» 1 200 Ναι 300 150 320 180 150
«Ελαία» 2 90 Ναι 80 30 100 50
«Ελαία» Foyer 30 Ναι 30

Χώρος Εκδηλώσεων

Χωρητικότητα Ατόμων
Αίθουσα Εμβαδόν (τ.μ.) Φώς ημέρας Θέατρο Cocktail Banquet Reception parties
"Amymoni" - Hall 130 Ναι 120 140 100 80
"Amymoni" - Αίθριο 98 90 60 50

Φωτογραφίες

Το ιδανικό σκηνικό για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας!