Συνέδρια

Άρτια οργάνωση & διακεκριμένη αισθητική

Συνέδρια

Γνωρίστε το μέλλον της εταιρικής φιλοξενίας στο απαράμιλλο συνεδριακό κέντρο του «AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT». Ανακαλύψτε δυναμικές αίθουσες συσκέψεων και ευπροσάρμοστους χώρους εκδηλώσεων, που μπορούν να φιλοξενήσουν μια ευρεία γκάμα event με απόλυτο επαγγελματισμό, υψηλό prestige, αξιοπιστία, άρτια οργάνωση και διακεκριμένη αισθητική.

Μεγάλες εταιρίες και παγκόσμιοι φορείς εμπιστεύονται την τεχνογνωσία και την φιλοξενία του Συνεδριακού Συγκροτήματος του «AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT», προσθέτοντας αξία και κύρος στις εκδηλώσεις τους. Οι ευέλικτοι πολυχώροι μπορούν να προσφερθούν για συνέδρια, σεμινάρια, συναντήσεις, ομιλίες, προώθηση προϊόντων, αλλά και επιδείξεις μόδας, όπως επίσης και για υψηλής αισθητικής κοινωνικές εκδηλώσεις.

Χώροι Εκδηλώσεων

Μοναδική άνεση και λειτουργικότητα

Συνεδριακό συγκρότημα

Το Συνεδριακό Συγκρότημα διαθέτει φουαγιέ (foyer) και ξεχωριστή ανεξάρτητη είσοδο που εξασφαλίζει άνετη και απρόσκοπτη πρόσβαση, φυσικό φωτισμό και είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητο κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση, ισχυρό εξαερισμό, ασύρματο δίκτυο Wi Fi, καθώς και δυνατότητα υποστήριξης νέων τεχνολογιών, οπτικοακουστικού εξοπλισμού και light installation system κ.α. 

Οι αίθουσες του συγκροτήματος προσφέρουν μοναδική άνεση και λειτουργικότητα ενώ ταυτόχρονα μπορούν με ευέλικτους τρόπους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας καθώς έχουν την δυνατότητα να συνενωθούν με σύγχρονους μηχανισμούς από ηχομονωτικά panel και να διαμορφωθούν κατάλληλα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε συνεδρίου ή εταιρικής εκδήλωσης.

Χωρητικότητα Ατόμων
Αίθουσα Εμβαδόν (τ.μ.) Φώς ημέρας Θέατρο Classroom Cocktail Banquet Reception parties
“Ελαία” Grande 300 Ναι 400 180 450 320 300
“Ελαία” 1 200 Ναι 300 150 320 180 150
“Ελαία” 2 90 Ναι 80 30 100 50
“Ελαία” Foyer 30 Ναι 30

Χώρος Εκδηλώσεων “Amymoni Hall”

Χωρητικότητα Ατόμων
Αίθουσα Εμβαδόν (τ.μ.) Φώς ημέρας Θέατρο Cocktail Banquet Reception parties
"Amymoni" - Hall 130 Ναι 120 140 100 80
"Amymoni" - Αίθριο 98 90 60 50

Γενικές Προδιαγραφές

Υπηρεσίες Υποστήριξης

(κάτοπιν αίτησης)

Τεχνικές Εγκαταστάσεις

Συνεδριακό Κέντρο

Το Συνεδριακό Κέντρο του «AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT» μεταμορφώνει την διαδικασία της εταιρικής συνάντησης σε υψηλού επιπέδου εμπειρία με τεχνολογία αιχμής, προσαρμόσιμους χώρους εργασίας και θαυμάσιες δομές φιλοξενίας, αποτελώντας έναν εμπνευσμένο χώρο δημιουργίας.

Μοναδικές γαστρονομικές επιλογές για breakfast, finger food, brunch & dinner συνδυασμένες με την διακριτική και άψογα φιλική εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Ανακαλύψτε την μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα του Συνεδριακού Κέντρου του «AKTI TAYGETOS – CONFERENCE RESORT» , για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό γεγονός με τον αντίκτυπο που επιθυμείτε και ανεβάστε την εμπειρία του εταιρικού ή κοινωνικού event που ονειρεύεστε πέρα από κάθε προσδοκία.

Φωτογραφίες

Δυναμικές αίθουσες συσκέψεων με ευπροσάρμοστους χώρους εκδηλώσεων, μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε event με απόλυτο επαγγελματισμό.